phone contact2333.503.842 Ωράριο ΛειτουργίαςΚαθημερινές 9:00-18:30 και Σάββατο 9:00-15:00
0Προϊόν(τα) -
eidh koyzinas potiria piatia e-shop

1. ΥΓΕΙΑ

 

Ξεκινώντας πάντα από την υγεία αρκεί να πούμε πως τα προϊόντα μελαμίνης έχουν αποδειχθεί απολύτως ασφαλής και δεύτερα στην ποιότητα μετά το γυαλί και την πορσελάνη λόγω πολύς σταθερής χημικής ένωσης και αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες. Θα πρέπει να διευκρινιστεί εδώ πως δεν είναι κατάλληλα για μαγείρεμα σε φούρνο μικροκυμάτων λόγω απορρόφησης ραδιενέργειας και οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν συνιστούν το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων λόγω των "σκληρών" απορρυπαντικών που χρησιμοποιούνται!

 

2. ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ/ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Καλύπτοντας το κομμάτι της υγείας μεγάλη έμφαση παίρνει το κομμάτι της χρηστικότητας/πρακτικότητας. Δηλαδή, τι φάσμα των επαγγελματικών αναγκών μπορούν να καλύψουν τα προϊόντα μελαμίνης και πόσο καλά.

 

Ένα καλό παράδειγμα για να δοθεί απάντηση είναι πως η μεταφορά παραγγελιών σε ταβέρνες, εστιατόρια και ξενοδοχεία γίνεται ευκολότερη και γρηγορότερα λόγω του πολύ λίγου βάρους τους, σε σύγκριση με όμοια προϊόντα πορσελάνης και γυαλιού. Συνεχίζοντας θα πρέπει να αναφερθεί πως λόγω της υψηλής αντοχής τους τα καθιστά άθραυστα σε πτώσεις και χτυπήματα, γεγονός που τα κάνει ακόμα πιο... ελκυστικά!

 

Τέλος, η ποικιλία των προϊόντων μελαμίνης που δεν είναι μικρή αλλά και αυξάνεται ραγδαία είναι πάνω στο σερβίρισμα. Δεν αφορά μόνο εστιατόρια, ταβέρνες και ξενοδοχεία αλλά και bistro καφέ, μπυραρίες, bars, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία, catering και γενικά όπου σερβίρεται φαγητό.  

 

3. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

 

Η τελευταία πινελιά που ψάχνει κάθε επαγγελματίας στον χώρο της μαζικής εστίασης είναι η παρουσίαση του φαγητού. Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει ο σεφ/μάγειρας της εκάστοτε κουζίνας αλλά όχι μόνο!

 

Η μεγάλη αύξηση στην χρήση σκευών μελαμίνης δεν έχει ως μόνη συνέπεια την αύξηση στην ποικιλία αλλά και στο σχεδιασμό του κάθε σκεύους. Για παράδειγμα θα μπορούσε κάποιος να σερβίρει μια σαλάτα είτε σε μια απλή λευκή σαλατιέρα (μπορείτε να δείτε εδώ) ή να την σερβίρει σε μια πιο εντυπωσιακή σαλατιέρα ώστε να δώσει ακόμα πιο πολύ έμφαση (μπορείτε να δείτε εδώ). Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βοηθήσει στο να μιμείται πάρα πολύ καλά η μελαμίνη κάποια άλλα υλικά σερβιρίσματος όπως ο σχιστόλιθος (μπορείτε να δείτε εδώ) και το μάρμαρο (μπορείτε να δείτε εδώ).

 

 

Όλα τα προϊόντα μελαμίνης που εμπορευόμαστε είναι πιστοποιημένα και δικής μας εισαγωγής!

Μπορείτε να δείτε όλη την ποικιλία μας σε προϊόντα μελαμίνης εδώ.