phone contact2333.503.842 Ωράριο ΛειτουργίαςΚαθημερινές 9:00-18:30 και Σάββατο 9:00-15:00
0Προϊόν(τα) -
eidh koyzinas potiria piatia e-shop

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-alopoleio.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») ανήκει στην ελληνική ατομική επιχείρηση δηλωθείσα ως «ΠΑΝΑΠΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα 52 με Τ.Κ. 59300 (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 144708026000, Α.Φ.Μ. : 133849168, ΔΟΥ: Βεροίας). Η εν λόγω ατομική επιχείρηση (εφεξής «Προμηθευτής») δραστηριοποιείται στην λιανική και χονδρική εμπορία οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού μέσω αλληλογραφίας ή/και μέσω διαδικτύου.
Οι κάτωθι όροι χρήσης και λειτουργίας του «Προμηθευτή» διέπονται από την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία περίτην «Προστασία των Καταναλωτών» (ΝΟΜΟΣ 2251/1994) με αναφορά στο Άρθρο 4 περί «Εμπορία από απόσταση αγαθών και υπηρεσιών, πλην των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών» (Όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 2, παρ. 1 της ΚΥΑ Ζ1-629 (ΦΕΚ 720 Β’/30-5-2005)και εφαρμόζονται για την ελληνική επικράτεια. Ο «Προμηθευτής» μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του, ανά πάσα στιγμή και μονομερώς, για όποιες μετατροπές στους όρους ή/και στα περιεχόμενα της «Ιστοσελίδας» (Άρθρο 10, παράγραφος 24ε του νόμου 2741/199-ΦΕΚ 199Α’/28-9-1999) προκύψουν είτε λόγω λειτουργικής ανάγκης ή επιχειρηματικού ήθους. Παρόλ’ αυτά, ο «Προμηθευτής» δεσμεύεται να ενημερώνει παράλληλα την «Ιστοσελίδα» για τις εν λόγω αλλαγές μέσω όπου θα μπορεί να ενημερωθεί και ο κάθε χρήστης της.
Ο «Προμηθευτής» παροτρύνει να διαβάσετε και πλήρως να κατανοήσετε τους κάτωθι όρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς και την ομαλή περιήγηση στην «Ιστοσελίδα».
Σε περίπτωση διαφωνίας με έναν ή και περισσότερους όρους χρήσης μπορείτε είτε να καλέσετε στο 2333503842 ή να επικοινωνήσετε μέσω αποστολής e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Συνεπώς, η χρήση των λειτουργιών της «Ιστοσελίδας» από τον χρήστη εκλαμβάνεται ως αποδοχή όλων των κάτωθι όρων χωρίς καμιά εξαίρεση.

Υπάρχουν δύο (2) βαθμίδες έκπτωσης για τους πελάτες λιανικής πώλησης, οι οποίοι είναι:

  1. 10% : Δίνεται* μία μόνο φορά στον/ην χρήστη όταν αυτός/η εγγράφεται στην «Ιστοσελίδα». 
  2. 5% : Δίνεται κάθε φορά στον/ην ήδη εγγεγραμμένο/η χρήστη όταν αυτός/η συστήνει** έναν/μία καινούργιο/α εγγεγραμμένο/η χρήστη.

*Ο χρήστης μετά την εγγραφή λαμβάνει στo e-mail που συμπλήρωσε στο ανάλογο πεδίο της «Ιστοσελίδας» το εκπτωτικό κουπούνι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει σε όποια αγορά θελήσει κατά την διαδικασία της πληρωμής.

**Για να θεωρηθεί έγκυρη η σύσταση θα πρέπει το νέο μέλος , κατά την διαδικασία της εγγραφής του, να συμπληρώσει στο πεδίο "Όνομα ατόμου που μας σύστησε" το ονοματεπώνυμο που συμπλήρωσε ο/η ήδη εγγεγραμμένος/η χρήστης.

Πελάτες χονδρικής μπορούν να γίνουν οι επαγγελματίες μαζικής εστίασης (HO.RE.CA.) και μεταπωλητές. Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων στα ανάλογα πεδία (ΑΦΜ, Όνομα Επιχείρησης κτλ) αποστέλλουμε μήνυμα στο e-mail που συμπλήρωσε ο/η χρήστης για την ενεργοποίηση του λογαριασμού B2B. Έκτοτε κάθε φορά που εισέρχεται ο/η χρήστης με τον εν λόγω λογαριασμό θα μπορεί να βλέπει και να παραγγέλνει με τις αναγραφόμενες τιμές οι οποίες συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Τα περιεχόμενα της «Ιστοσελίδας» όπως σχέδια, κείμενα, λογότυπα, εικόνες, βίντεο, γραφήματα, χαρακτηριστικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, προϊόντα, ονόματα και παρεχόμενες υπηρεσίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του «Προμηθευτή» και των συνεργατών του οι οποίοι και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και των διεθνών συμβάσεων. Με βάση τα προαναφερθέντα, απαγορεύεται η αντιγραφή, ψηφιακή/αναλογική εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, επανέκδοση, φόρτωση, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνησης του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του Περιεχομένου της «Ιστοσελίδας». Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο ρητής άδειας του «Προμηθευτή».

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

Ο «Προμηθευτής» αναλαμβάνει την υποχρέωση να έχει ενημερωμένα την «Ιστοσελίδα» και τα περιεχόμενα της σχετικά με τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος και παρεχόμενων υπηρεσιών, χωρίς να εγγυάται για την πλήρη, επίκαιρη, ορθή και επαρκή πληροφόρηση του χρήστη σχετικά με αυτά εκτός αν αναφέρεται ρητώς στην παρούσα. Στα πλαίσια της καλής πίστης δεν ευθύνεται για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που τυχόν έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρα βία. Επίσης, ο «Προμηθευτής» δεν εγγυάται για το απόθεμα των προβαλλόμενων προϊόντων αλλά δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των αγοραστών για την μη διαθεσιμότητα τους. Ο «Προμηθευτής» ευθύνεται σε περίπτωση δόλου ή/και βαριάς αμέλειας σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που ο ίδιος δίνει ή για υπηρεσίες που παρέχει μέσω της «Ιστοσελίδας».
Ο χρήστης των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών της «Ιστοσελίδας» συμμορφούμενος με την Ελληνική και διεθνή νομοθεσία, αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην «Ιστοσελίδα», τα μέλη και τους συνεργάτες της από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών ιστοσελίδων και υπηρεσιών του.
Επίσης, οι χρήστες/ επισκέπτες ρητά συμφωνούν ότι σε περίπτωση που ασκηθεί κατά του «Προμηθευτή» οποιαδήποτε αγωγή, αξίωση, διοικητική ή δικαστική απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφής παράβασή τους, αναλαμβάνουν την υποχρέωση αφενός να παρέμβουν στη σχετική εγερθείσα διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσουν πλήρως τον «Προμηθευτή» στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης δαπάνης, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων νομικών αμοιβών.
Η «Ιστοσελίδα» του «Προμηθευτή» δεν φέρει ευθύνη για το κόστος χρησιμοποίησης του μέσου επικοινωνίας από απόσταση που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Επίσης, το ηλεκτρονικό κατάστημα του «Προμηθευτή» δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα, που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες, όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο ή κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτή και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, ο «Προμηθευτής» δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες, που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της. Όπου ο παρών διαδικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, η «Ιστοσελίδα», δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές αποκλειστικά με δική του επιλογή και ευθύνη.
Η ολοκλήρωση της παραγγελίας καθώς και η αποστολή της θα θεωρείται έγκυρη κατόπιν αποστολής έγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Στην περίπτωση μη δυνατής εκτέλεσης της παραγγελίας ο «Προμηθευτής» έχει δικαίωμα υπαναχώρησης και μη εκτέλεσης αυτής με επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση όπου έχει γίνει η πληρωμή προηγουμένος.
Ο «Προμηθευτής» δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες,τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ. Ο "ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ" ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ/ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ COURIER Ή ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΤΟΤΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Ο "ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ" ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ/-Α ΠΡΟΪΟΝ/-ΝΤΑ Ή ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ (3) ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ/ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΗ

 

Η παρούσα Πολιτική έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις κανονιστικές ρυθμίσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της ΕΕ 2016/679 (General Data Protection Regulation, εφεξής «ΓΚΠΔ») που τίθεται σε ισχύ από 25 Μαΐου 2018.

Η παρούσα Πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το e-alopoleio.gr χρησιμοποιεί και προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα») των φυσικών προσώπων (εφεξής τα «Υποκείμενα Δεδομένων») που της γνωστοποιούνται είτε κατά τη διάρκεια χρήσης των υπηρεσιών της «Ιστοσελίδας» είτε μέσω της χρησιμοποίησης των υπηρεσιών του e-alopoleio.gr είτε μέσω συμβάσεων με τα «Υποκείμενα Δεδομένων». Επίσης, η παρούσα Πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποία το e-alopoleio.gr συλλέγει, διαβιβάζει, επεξεργάζεται, χρησιμοποιεί και γνωστοποιεί τα «Προσωπικά Δεδομένα» των «Υποκειμένων Δεδομένων» και καθορίζει τις πρακτικές της σχετικά με την ασφαλή επεξεργασία αυτών.

Παρέχοντας Προσωπικά Δεδομένα στο e-alopoleio.gr (είτε άμεσα είτε εμμέσως επιτρέποντας σε άλλο πρόσωπο να παράσχει Προσωπικά σας Δεδομένα για λογαριασμό των Υποκειμένων Δεδομένων), τα «Υποκείμενα Δεδομένων» συμφωνούν ότι η παρούσα Πολιτική εφαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο το e-alopoleio.gr χρησιμοποιεί τα Προσωπικά τους Δεδομένα και συναινούν στη συλλογή, μεταβίβαση, επεξεργασία, χρήση και γνωστοποίηση αυτών, όπως περιγράφεται στην παρούσα. Σε περίπτωση που τα «Υποκείμενα Δεδομένων» δεν συμφωνούν με οποιοδήποτε μέρος της παρούσας Πολιτικής, παρακαλούνται να μην παράσχουν «Προσωπικά Δεδομένα». Εάν δεν παράσχουν «Προσωπικά Δεδομένα», ή ανακαλέσουν τη συγκατάθεση που έχουν παράσχει στο πλαίσιο της παρούσας Πολιτικής, αυτό μπορεί να επηρεάσει τη δυνατότητα του e-alopoleio.gr να παράσχει υπηρεσίες ή να επηρεάσει δυσμενώς τις υπηρεσίες που μπορεί να παράσχει το e-alopoleio.gr.

Η παρούσα Πολιτική δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των «Υποκειμένων Δεδομένων» οι οποίοι χρησιμοποιούν την «Ιστοσελίδα» και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της «Ιστοσελίδας». Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, ο «Προμηθευτής» δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστούν τα «Υποκείμενα Δεδομένων» που χρησιμοποιούν τις σελίδες, υπηρεσίες, επιλογές και περιεχόμενα της «Ιστοσελίδας» στις οποίες προβαίνουν με δική τους πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων της παρούσας Πολιτικής.

 

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των ιστοσελίδων και υπηρεσιών της «Ιστοσελίδας» διέπεται από τους όρους της παρούσας καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του εθνικού [Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000] και του ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ).

Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές) αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Ο «Προμηθευτής» διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του. Ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρία προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του. Σημείωση, το όνομα και ο κωδικός ενός μέλους διαγράφεται από το αρχείο μετά από αδράνεια 6 μηνών ώστε να αποδεσμευτεί το όνομα και ο κωδικός χρήστη. Χρήστες της «Ιστοσελίδας» που είναι ανήλικοι έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Ο «Προμηθευτής», ωστόσο, δεν δύναται να ελέγξει τυχόν χρήση των υπηρεσιών του από ανήλικους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί υποβολή τέτοιων στοιχείων από ανήλικους (πχ διά της δηλώσεως της ηλικίας των χρηστών) ο «Προμηθευτής» διαγράφει τις σχετικές πληροφορίες.

Δικαιώματα Υποκειμένων Δεδομένων

Τα Υποκείμενα Δεδομένων μπορούν να ασκήσουν τα ακόλουθα δικαιώματα που απορρέουν από τις διατάξεις του ΓΚΠΔ καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία η οποία εφαρμόζει ή συμπληρώνει αυτόν ή που άλλως σχετίζεται με την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων, από κοινού με τις δεσμευτικές οδηγίες και τους κώδικες ορθής πρακτικής που εκδίδονται κατά καιρούς από τις σχετικές επιβλέπουσες αρχές:

Ενημέρωσης για την επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων, καθώς και της νομικής βάσης για την επεξεργασία αυτή και όλων των πληροφοριών που αφορούν στην επεξεργασία αυτή

Πρόσβασης και διόρθωσης των Προσωπικών τους Δεδομένων σε περίπτωση επεξεργασίας Δεδομένων που τους αφορούν

Διαγραφής των Προσωπικών τους Δεδομένων σε περίπτωση που αυτά δεν είναι απαραίτητα για την παροχή μίας υπηρεσίας

Περιορισμού της επεξεργασίας των Προσωπικών τους Δεδομένων

Εναντίωσης στην επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων

Φορητότητας των Προσωπικών τους Δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, δηλαδή το δικαίωμα των Υποκειμένων Δεδομένων να λαμβάνουν δεδομένα τους σε κατάλληλο μορφότυπο, ώστε να είναι εφικτή τεχνικά η διαβίβασή τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας

Για την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων ή για οποιαδήποτε απορία τα «Υποκείμενα Δεδομένων» μπορούν να επικοινωνούν με τον «Προμηθευτή»:

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2333503842 ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα «Υποκείμενα Δεδομένων» μπορούν επίσης να ανακαλούν οποτεδήποτε τη συναίνεσή τους όσον αφορά την επεξεργασία των Προσωπικών τους Δεδομένων (χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα) με έναν εκ των ως άνω δύο (2) αναφερόμενων τρόπων.

Επιπλέον, τα Υποκείμενα Δεδομένων  διατηρούν (α) το δικαίωμα υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή αναφορικά με την προστασία των Προσωπικών τους Δεδομένων, δηλαδή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λεωφόρος Κηφισίας, αριθμός 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600, e-mail επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και (β) το δικαίωμα δικαστικής προσφυγής σε περίπτωση που θεωρούν ότι παραβιάστηκαν τα Προσωπικά τους Δεδομένα.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι ιστοσελίδες του e-alopoleio.gr ακολουθούν το πρωτόκολλο μετάδοσης δεδομένων SSL (Secure Sockets Layer)

Για να ξεχωρίσουμε αν μια ιστοσελίδα έχει ssl αρκεί να δούμε το πρόθεμα με το οποίο ξεκινάει η διεύθυνσή της στη γραμμή διευθύνσεων του περιηγητή. Οι ιστοσελίδες που έχουν ssl ξεκινάνε με το πρόθεμα https://www. ενώ αυτές που δεν έχουν ξεκινάνε με http://www.

Το SSL εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων από την ιστοσελίδα προς οποιοδήποτε προορισμό (άλλη ιστοσελίδα, e-mail ή ακόμα και προς την ίδια ιστοσελίδα) γιατί στέλνει όλα τα δεδομένα κρυπτογραφημένα.

Περισσότερες πληροφορίες για το ssl: https://www.hiremycode.com/blog/giati-xreiazeste-ssl/


Τέλος, στην «Ιστοσελίδα» χρησιμοποιούνται ΙΡ διευθύνσεις για εξαγωγή στατιστικών επισκεψιμότητας. Οι ΙΡ διευθύνσεις δεν συνδέονται με κανέναν τρόπο με προσωπικά δεδομένα του χρήστη.

     Εάν παρέχετε οποιεσδήποτε πληροφορίες που είναι αναληθείς, ανακριβείς  ή ελλιπείς, μπορούμε να αναστείλουμε ή να μην ολοκληρώσουμε την εγγραφή σας και να σας αρνηθούμε οποιανδήποτε τωρινή και μελλοντική χρήση της «Ιστοσελίδας».
    Είστε πλήρως και αποκλειστικώς υπεύθυνοι για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας του κωδικού πρόσβασης και της εγγραφής σας και είστε πλήρως και αποκλειστικώς υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που εμφανίζονται κάτω από τον κωδικό πρόσβασης και την εγγραφή σας. Συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως για οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση του κωδικού πρόσβασης ή του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχοντας σαν πρωταρχικό μέλημα την διευκόλυνση και την ικανοποίηση των πελατών μας, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης άνευ λόγου μέσα στην περίοδο 3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή παραλαβής της παραγγελίας σας με μόνη προϋπόθεση τα προϊόντα να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε, και συγκεκριμένα, να μην έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που έχει αποσφραγιστεί ή έχει παραβιαστεί η συσκευασία των προϊόντων θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 2333503842. Και σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας είτε σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας της και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας ή τηλεφωνικώς στο 2333503842 ή αποστέλλοντας μήνυμα στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΧΡΗΣΗ COOKIES

Απαραίτητη χρήση για την λειτουργία της «Ιστοσελίδας» είναι η εγκατάσταση cookies. Οι λειτουργίες των cookies αφορούν προώθηση προσφορών, πρόληψη απάτης και δόλου, συλλογή ανώνυμων στατιστικών δεδομένων για την βελτιστοποίηση της «Ιστοσελίδας» και των παρεχόμενων υπηρεσιών της, λειτουργικότητα της «Ιστοσελίδας» προς τον χρήστη και καλύτερη περιήγηση στην «Ιστοσελίδα».

Η «Ιστοσελίδας» μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες εκτελούνται αφού έχουν ολοκληρωθεί. Η ολοκλήρωση της παραγγελίας γίνεται εφόσον επιβεβαιωθεί η εξόφληση της εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών είτε στέλνοντας την απόδειξη κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα μέσα από το καλάθι. Οι τρόποι αποστολής είναι:


•    Με μεταφορική που συνεργαζόμαστε για την εκάστοτε περιοχή. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η παράδοση/παραλαβή των εμπορευμάτων γίνεται στο πεζοδρόμιο και δεν αφορά απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές.

•    Με μεταφορική της επιλογής σας χωρίς χρέωση μέχρι την μεταφορική. Πληρώνεται τα κόμιστρα στην παραλαβή της παραγγελίας σας.

 

Οι αποστολές στην Κύπρο αλλά και σε Ευρωπαϊκά κράτη-μέλη γίνονται κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία μας.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο 2333503842 ή με μήνυμα μέσω του e-shop ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να βρούμε μαζί την φθηνότερη και καλύτερη λύση!

 

Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ. Ο "ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ" ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ/ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΤΟΤΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Ο "ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ" ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ/-Α ΠΡΟΪΟΝ/-ΝΤΑ Ή ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ (3) ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


1.    Κατάθεση/Μεταφορά στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:


Δικαιούχος: ΠΑΝΑΠΑΚΙΔΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΑLPHA BANK
Αρ. Λογ/σμού: 5860 0200 2010 073
IBAN: GR71 0140 5860 5860 0200 2010 073


Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Αρ. Λογ/σμού: 4300 0378 349
IBAN: GR74 0110 4300 0000 4300 0378 349


EUROBANK
Αρ. Λογ/σμού: 0026 0414 7902 0052 3006
IBAN: GR10 0260 4140 0007 9020 0523 006

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ/σμού: 5208 0986 4368 9
IBAN: GR41 0172 2080 0052 0809 8643 689


2.    Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard
Κάνοντας τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στο site της τράπεζας, όπου σε ασφαλές περιβάλλον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρίας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική.

 

3.   Πληρωμή μέσω IRIS Payments. Με το σύστημα IRIS Payments μπορείτε να κάνετε την πληρωμή εύκολα και γρήγορα είτε χρησιμοιώντας το ΑΦΜ της εταιρείας μας ή απλά σκανάρωντας το QR Code που είναι αναρτημένο στο καλάθι αγορών.